نحوه کار با دوربین در آموزش مایا
نوشته شده توسط : سعید

 

آموزش مایا

نحوه کار با دوربین در آموزش مایا

در محیط مایا به طور پیش فرض چهار دوربین Top، Side، Front و Perspective طراحی شده است. اما شما در آموزش مایا رایگان می‌توانید دوربین‌های دیگری نیز به صحنه اضافه کنید. با انتخاب منوی Create و گزینه‌ی Cameras سه زیر گزینه برای شما مشخص می‌شود: 1- Camera، ساده ترین شکل دوربین است که مانند دوربین‌های پیش فرض ثابت است. 2- Camera and Aim، یک نقطه‌ی هدف نیز با دوربین روی صحنه بوجود می‌آید که هردو مستقل از هم قابل جابجایی هستند. 3- Camera, Aim and Up، ویژگی‌های هر دو دوربین قبل در این دوربین تعبیه شده است. با وجود گزینه Up می‌توان دوربین را دور محورش چرخاند.

ابزارهای دوربین در نرم‌افزار مایا امکانات منحصر به فردی برای طراحی متحرک‌سازی سه بعدی در اختیار می‌گذارند. با آموزش رایگان مایا تکنیک‌هایی تخصصی برای حرکت و دستکاری دوربین در اختیار خواهید داشت و با رعایت جنبه‌های بصری زیبایی شناسی می‌توانید پروژه‌های عملی با کیفیتی انجام دهید.

رندرینگ با آرنولد در آموزش مایا

مرحله آخر در فرایند تولید و ساخت یک محصول سه بعدی مثل تصویر یا فیلم، رندرینگ (Rendering) است. تسلط بر رندرینگ در آموزش مایا، دنیای مجازی ساختگی را شکل طبیعی‌تری می‌بخشد تا مشابه دنیای واقعی شود. به طور کلی به عمل نمایش تصویر یا فیلم اشیاء سه بعدی بر صفحه نمایش دو بعدی رندرینگ می‌گویند. بعضی از نرم افزارهای سه بعدی ابزار لازم برای رندر کردن، یعنی موتور رندر را ندارند و برای این مرحله باید از نرم افزارهای دیگری استفاده کنند. از مزایای نرم افزار سه بعدی مایا داشتن موتور رندرینگ پرقدرت آرنولد (Arnold) است. شرکت Autodesk در سال 2016 شرکت سازنده آرنولد را خریداری کرد. امکانات فوق العاده این موتور در کنار سرعت بالای آن، همان چیزی است که کاربر نرم‌افزار سه بعدی به آن نیاز دارد. این موتور به جای کارت گرافیک از CPU استفاده می‌کند و به همین دلیل رندرینگ سریعتر و واقعی‌تری انجام می‌دهد.

 

انواع رندرینگ در محیط مایا

برای یک رندرینگ موفق در آموزش رایگان مایا تنظیمات بهینه برای رسیدن به نتایج با کیفیت، در کمترین زمان رندر، را خواهید آموخت. هر چه جزئیات صحنه بیشتر باشد، رندرینگ بیشتر طول خواهد کشید. برای هر پروژه‌ای نوع رندرینگ متفاوت است. روش Software Rendering روش پیش فرض برای پردازش در نرم‌افزار مایا است. نتیجه‌ی این پردازش در نمایان‌سازی تیرگی‌ها و سایه‌ها مشخص می شود. این شکل از پردازش برای پیش نمایش به‌کار می‌رود و ذرات را پردازش نمی‌کند. برای پردازش ذرات از Hardware Rendering استفاده می‌شود. برای ویرایش گرافیک‌های برداری از شکلهای اصلی هندسی می توان Vector Rendering را به‌کار برد.

شبیه سازی و رندرینگ در معماری

یکی از ملموس‌ترین کاربردهای رندرینگ با آموزش مایا در هنر معماری، معرفی ایده‌های خاص و جذاب با طراحی‌های سه بعدی گرافیکی است. همه‌ی ما در گشت و گذار در فضای مجازی رندرهای معماری زیادی می‌بینیم که حتی متوجه غیر واقعی بودن آنها نمی‌شویم. معماران طرح‌های خود را برای کارفرما به صورت ماکت‌های سه بعدی مجازی نمایش می دهند تا بتوانند برآورد درستی از شکل نهایی پروژه و پیش‌بینی هزینه‌ها داشته باشند. به‌خصوص زمانی که مخاطب هیچ درکی از جزئیات معماری نداشته باشد، گاهی رندرینگ بهترین کار برای بیان ایده‌ی جدیدی است که در ذهن معمار وجود دارد. با پیشرفت تکنولوژی سه بعدی می‌توان از رندرینگ ویدئویی استفاده کرد و از این طریق تمام وجوه و زوایای درون و بیرون پروژه را به نمایش گذاشت. تسلط به نرم‌افزارها و روش‌های رندرینگ امتیاز ویژه‌ای به معمار، برای بازاریابی ایده‌هایش می‌دهد. 




:: برچسب‌ها: آموزش مایا ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 0 0 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: